Adventi Naptár


NemcsakJóga ADVENTI naptár december 2-tól Karácsonyig

December 2-tól, advent első vasárnapjától megkezdődik az adventi várakozás, ünnepre hangolódás időszaka. Ennek jegyében álmodtuk meg Nektek immár második adventi kalendáriumunkat, mert szeretnénk mi is egy kicsit hozzátenni az adventi készülődés élményéhez.
December 2-tól minden nap egy új „ablak” lesz megnyitható virtuálisan, amely minden nap valami más-más apróságot, kedvességet rejt számotokra. Érdemes lesz minden nap bekukucskálni az ablakok „mögé”, mert minden napra készültünk Nektek valamilyen ajándékkal, amelyeket stúdiónkban, vagy a decemberben megnyíló, Szimplán Neked webáruházunkban tudtok felhasználni (kedvezmények, kuponok, stb).

+1 meglepetés: A NemcsakJóga Mozgásstúdió ajándékutalványa már online is megvásárolható, így még több időd marad az igazán fontos dolgokra. Az ajándékutalvány tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Ha szeretnéd Te is velünk várni a karácsonyt, nincs más dolgod, mint minden nap az aznapi dátum szerinti "ablakra" kattintani, és a naptár alatt kitölteni a Név és az Email cím mezőket, majd a Küld gombra kattintani. Így az email címedre azonnal meg is érkezik az aznapi meglepetésünk. Békés, nyugodt és élményekben gazdag ünnepi készülődést kívánunk nektek.


24
1814
20107
12418
13216152
119351916
221723